Serveis

Enregistrament d’àudio

A 6db creiem que la gravació d’un Disc, EP, Maqueta, Single o qualsevol pista d’àudio en general, no ha de resultar costós ni pesat, és per aquest motiu que disposem de material professional, en unes instal·lacions òptimes per a que la tasca sigui desenvolupada de manera adequada en un ambient còmode i agradable, a més de garantir un preu i qualitat immillorable.

Edició d’àudio

Disposem de les instal·lacions acondicionades amb materials acústics i de diferents altaveus per a què aquesta tasca es pugui desenvolupar en unes condicions d’escolta òptimes i així conseguir un resultat professional.

Produccions musicals

L’equip de 6db posa a la seva disposició el servei de producció musical. Els nostre aval són els anys d’experiència com a músics professionals així com el treball ja realitzat amb diferents grups de música. Des d’un disc fins a un directe, passant per una banda sonora o una base rítmica, no hi ha límits per a obtenir una perspectiva professional i una producció integral o parcial per a extreure el màxim als vostres temes o idees.

Masterització

T’oferim la possibilitat de realitzar una mastertzació bàsica a l’estudi o la possibilitat de realitzar la masterització en diferents estudis professionals.

Altres serveis

A 6db sabem l’esforç que comporta la realització d’un treball discogràfic, es per aquet motiu que oferim, també, altres serveis professionals relacionats amb aquest món:

– Fabricació de discs
– Gestió a Spotify, iTunes, Amazon
– Disseny web
– Disseny integral (Portada, cartells,samarretes…)
– Merxandatge (fabricació de samarretes, gorres, xapes…)
– Fotògrafs professionals (Fotos promocionals…)
– VideoclipsServeis.jpg


Material Control - Previs


taula